Pártos ünnep


Amikor a gengszterváltás rendszerváltás megtörtént, azt az itteni légkörben mindenki akarta. Itt volt a lehetőség arra, hogy egy jól működő gazdag országgá váljunk, ahol boldog társadalom él. Hogy mi történt azután pontosan, arról van videó is, meg külön weboldal is. Ezek alapján kiderült, hogy a nemzet felemelkedésétől úgy fosztottak meg minket külföldi és hazai bűnözők (amire természetes folyamatként, azaz eredeti tőkefelhalmozásként gondoltak), ahogy egy fejlődő szervezettől (egy gyerektől) az élelmet.

Amikor megtörtént a rendszerváltásnak nevezett esemény, az után minden értelmes magyar ember arra gondolt, hogy a nyugati értelemben felfogott demokráciában mindenki egy célért dolgozik, csak eltérően látják a részleteket. Aztán felbukkant Orbán Viktor és a szemem előtt hajtott végre egy tervszerűnek (tágabb időértelmezésben) látszó rombolást. Nem nehéz kitalálni, hogy erre az ő kvalitásai kevesek és sokkal inkább arra lehet következtetni, hogy a magyar nép óhaján kívül más elképzelések is vannak a hazai erőforrások hasznosítására.


Orbán és Soros balhéjában én két gazembert látok, amiben az egyik nemzeti érdekekbe csomagolja a nagyon is gyarló maffiavágyait, míg a másik magánemberként mindenbe belepofázik és játssza a jóságos bácsit. Amikor keresztülvágtunk a Kossuth téren a sok lengyel és vidéki vendégmunkás között (akik jó része az ingyenkalandja miatt érkezett), pont Orbán beszélt. Amiket mondott, abban egyet kellett értenem azok alapján az információk alapján, amikkel rendelkezem, ám inkább hánynám magam szembe egy tükörben, minthogy ezek kezében lássam a magyar nemzet felemelkedését.

A túloldalon meg Gyurcsányt hallottam és nehéz volt eldönteni, ha beleraktam volna egy ellenzékben lévő orbánviktor ruhába, észrevettem volna-e bármilyen különbséget. A kettő közötti különbség abban mérhető, míg Orbánról nehezen tudnám elképzelni, hogy nagy akaraterővel is kibírnám 2 percet egy társaságban, úgy Gyurcsánnyal jól el is tudnék beszélgetni. A nagy probléma, hogy az átlagember ebből csak ennyit lát. Orbán és Gyurcsány, most Orbán és Soros, legközelebb Orbán és az ENSZ, majd Orbán és a támadó ufók, de ott vannak még az angyalok is előkészületben.

Szóval akkor, amikor egy értelmes ember jól látta, hogy közös ország a célunk, megjelenik egy cigány nagy tömeg előtt híressé vált egykori besúgó bátor ember, aki kimondta hangosan, amit addig senki (ha ma elmondaná, senki se figyelne oda). Ez után érthetetlen módon többek között tönkretette az államigazgatást, az oktatást, az egészségügyet és hűséges ostobákra cserélte a szakértőket. Azért érkezhetett, mert Gyurcsány teret adott a nagybankoknak arra, hogy pénznyerő automatának tekintsék Magyarországot. Ha valaki ezt kicsit nagyobb nézőpontból nézi, akkor olyan világpolitikai tényezőket lát egymással koordinált viszonyban, akikről elképzelni nem tudnád. Őrült összeesküvéselméletnek neveznéd őket. Na ezek játékszerei a politikusaink, akik jóval nagyobbat álmodtak, mint amire kvalitásaik feljogosítanák.

Bárki kerül a kormányfői székbe, azonnal megzsarolják/megfenyegetik olyan emberek, akik mögött láthatatlan emberek (nem mind bűnöző) állnak. Olyan hatalmas tőkével, ami jóval túlmutat azon a szinten, hogy ne szarja telibe a magyar nép akaratát. Amikor Orbán nagy hazafiként elzavarta a nyugati bankokat és elkezdett haverkodni kelettel, egy egészen más bűnözői mentalitással is találkozott, amit ő sokkal jobban is ért... ám amiben a helye kinn van a szőnyegen. Ez sem neki való szerep, ám kelet nem úgy tart a markában, mint a nyugat, innen nehezebb szabadulni.

Ne feledjétek, ez Európa legjobb földterülete földminőség és éghajlat tekintetében, nem beszélve a hatalmas vízbázisról, ami alattunk terül el. Teljesen természetes, hogy valakik szemet vetnek rá! A nyugat egyszerűen megveszi és ez ellen csak úgy lehet védekezni, ha magyar kézben koncentrálódik a magyar tőke. De ezek kezében??? Sokkal rosszabbak, mint a külföldi urak. Magyarországon nem a szellemi elit uralkodik, hanem a luxusra vágyó bunkók, akik ugyanúgy tönkretesznek minket, csak nemzeti színek alatt. Hogy aztán a végén elbukjanak azok előtt, akiket ők itt szeretnének látni, az új betelepülők viszont őket nem annyira.

Egy kreatív, ennél jóval többre hivatott népet így taposhat el pár gazember, ha hagyjuk. Mondom, mi a mai világ baja. Ha azt mondom, a legeslegjobb választás a Kétfarkú Kutya Párt, mindenki hülyének néz. Pedig ez az egyetlen olyan politikai párt, ami kénytelen lenne a megválasztása után azonnal pártoktól független szakértői kormányt alakítani és az egyetlen, akiket nem hálózott be a nemzetközi zsidó maffia szervezetek által uralt világ.

A másik lehetőség azoknak szól, akik nagyon szeretnének tenni valamit csak ne kerüljön pénzbe és ne legyen benne kockázat, ám tekintettel kell lenniük a saját életükre is és ha lehet, mindezt a fotelből. Igen, most már létezik ilyen megoldás is. Egy őrült írta, aki egy naiv világban él. Nos ez a naiv világ lenne az isteni szint, amit ha nem sikerül valakinek elérnie, nem lesz képes az isteni szinten rezegni. Én is megosztottam az embereket, mégpedig minőség szerint annak alapján, mekkora esélye van arra, hogy elérje ezt a (tudat)szintet.

Tök jó dolog nemes embereknek magukat álcázó gazemberek felhívására ugyanolyan szerencsétlen emberekre fújni (akik egymást átkozzák, mint a cigányok és csodálkoznak, miért nem jutnak egyről a kettőre), ám eljön az idő, amikor már nem kell előrelátó okos embernek lenni ahhoz, hogy a problémákat a nép is észrevegye. 56-ban is egyszerre mozgott a nép, mint ahogy 89-ben sem volt már senki kommunista. Az összefogás egyetlen akadálya, ha ott állsz a választófülkében és azt látod, mindenki gazember (embere), akire szavazhatnál. Ide jutott a demokrácia. 1848 forradalmárjai és szabadsághősei? Ki nem szarja le őket? Már azok közül, akik számítanak.