Ritka pillanat


A ritka pillanatok egyike lehet az, amikor Orbán Viktor védelmében lépek fel. Valójában nem teszem, mert ennek az embernek az idegenekkel szembeni fellépését két okra vezetem vissza. Az első, hogy őt nem nagyformátumú politikusnak tartom, hanem egy ostoba cigánynak valami másnak, aki nem volt képes felülemelkedni önmagán és már a vajdarendszert kezdi a falvakban bevezetni. A nagy bevándorlóellenességének oka véleményem szerint az az újgazdag maffiózó mentalitás, hogy nem akarja kiengedni a kezéből, amit rabolt. Lefordítva megvédi a vagyonát a többi cigánytól. A másik oka pedig én lehetek, azaz az a szándék, ami egy jóval nagyobb léptékű tervet követ, ám ugyanazt a spirituális csatornát használja, ahonnan ő veszi a jeleket. Sorost egy nagy gazembernek tartom és amit ez ügyben művel, azt egy kicsit túltolta, azaz ahhoz hasonlít, amikor egy szolga túlságosan meg akar felelni a főnök elvárásainak, aki jelen esetben (persze arctalanul) én vagyok. Mivel ezen a csatornán a jelek most már erősen keverednek, a végpontokon nehéz eldönteni, ki is adja a parancsokat.

Mivel a helyzet elég bonyolult, nem lehet egyértelműen feketének és fehérnek látni. Ha valaki a helyzetemben a magyar nemzet szempontjait tekinti fő irányadónak, nem kezdhetek bele egy olyan szintű rombolásba, amibe ő, amíg meg nem szerezte a hatalmát. Az európai baloldal iszlám megszállásáról már kifejtettem a véleményem, amihez azt tenném hozzá, hogy őket nem ellenségnek, hanem felszabadításra váró, csúnyán átvert embereknek tekintem. A jelenlegi helyzetben sajnos ellenségként viselkednek, ám megtanultam az emberi alakok megóvása mellett a megszállókkal szemben eredményesen harcolni. Azért tekintem őket ellenségnek, mert láttam a jövőt és sajnos ez a mában még elképzelhetetlen, különben rÉg abbahagyná mindenki Nyugaton a migránsok babusgatását. De láttam olyan jövőt is, amiben a fidesz teljhatalomhoz jutott. Kihalt városban menetoszlopban közlekedő lakosság soraiban araszolgattunk a Margít-hídnál a Gyorskocsi utca felé. Szóval a helyzet nem egyszerű.

Ami miatt most ezt megírom, az egy index cikk elolvasása után fogalmazódott meg bennem. Igen, abban ennek az embernek igaza van, hogy Orbán rasszista és idegengyűlölő (mint minden cigány), ám az úriember sem különb (mint minden muszlim). Aki azért nem rasszista, meg korrupt, mert nem ismer ezeken kívül mást. Egy részt különösen kiragadnék.

A cikke szerint Orbán február 8-i beszéde a polgármesterek előtt egyértelmű rasszista kinyilatkoztatás volt. „Sértés minden afrikai, ázsiai, közel-keleti vagy latin-amerikai nőre, férfira és gyermekre.”

Ugyanúgy elfelejtette megemlíteni a fehéreket, akiket szintén sérthet ez a kijelentés, mint Merkel kormányának weboldalán a német lakosságot tájékoztató információs szöveg, amiben képekkel bátorítják a keveredést, ám azon a képen csak bevándorló férfi és német nő szerepel, német férfi és bevándorló nő nem (!), ami pontosan megfelel a muszlim támadási terveknek.

Amiket ez a főbiztos kijelent, abban igaza van, hogy miket tett Orbán ezzel az országgal. Ám a (feltételezett) jövőben, amikor a bevándorlók elkezdik irtani a helyi fehér lakosságot, sehol sem lesz ez a Zeid Raad al-Husszein, hogy fellépjen a fehérek mellett, mert ugyanúgy fog viselkedni, mint minden muszlim, amikor tömegbe kerül. Mert őzikeszemekkel érkeznek és nagyon tudják sajnáltatni magukat (ők vajon hogyan éltek a két világháborúban, amikor senki sem menekült hozzájuk és az európai városok többségét a földig bombázták), meg nagyon tudnak felháborodni és panaszkodni, de az okokat magukban ők sem keresik soha (mint a többi cigó/zsidó).

Most az afrikaiak és a muszlimok Magyarországot Nyugat felől fenyegetik, amiben Orbánnak igaza van. Abban nincs igaza, hogy amit ő akar, az semmiben sem különbözik a muszlim hódítástól, mint ahogy a fasiszta állam sem különbözik sokban a kommunistától.