Videojáték (holojáték) elméletA videojáték elmélet a nyugati gondolkodású ember számára magyarázza el érthetően a világot. Gyorsan és könnyen meg lehet érteni, azaz az átlagember nagy félelme a múlté, hogy ez zavaros és túl sok információ. Ha ezt megérted, attól még lehet (neked) zavaros, ám a túl sok információ helyett elég egy pici is, ami a megfelelő megértési keretek szintjére ugrasztja a tudatod. A belső Te örülni fog neki, mert végre észreveszed a neked küldött jeleit, amiket sosem veszel észre a külvilágban, mert mindent a véletlennek tulajdonítasz.

Ha elképzeled magad, mint aki egy hologarfikus kalandjátékban játszik és tudod, milyen lehetőségeid lennének, ha te ülnél a gép előtt, mindjárt nem is lehetetlen az, hogy akár egy véletlenül rápillantott újságban csak neked szóló üzenet legyen.

A keleti filozófiák is frankón elmondják, csak abból a nyugati ember keveset fog érteni. Amúgy a spirituális valóságok olyanok, mint a neten egy-egy weboldal és a tudatod a böngésző. A legtöbb embernek böngészője tele van malware és más vírusokkal, amik nem engedik a kényelmes böngészést. Ezért olyan nehéz (tudatosan) meditálni. Nem nehéz, csak meg kell tanulni ezeket (jól) használni.

Mit is mondanak a keleti filozófiák? Bízz önmagadban meg ilyesmik.

A nyugati filozófia, ami most épp középről árad meg azt mondja, hogy ez, amiről beszélek egyfajta kiterjesztett valóság. Hisz a cél az, hogy amit álmodsz az megvalósuljon. Ezzel ki is terjesztetted, ha sikerül.