Lélekvándorlás

Csakra


Ugye ez a weboldal nem olyan, mint a többi, mert felfedeztem a magasabb tudatosságú embereknek szóló formátumokat. Azért nem találsz sehol semmilyen bejegyzést, mert azokat már megírtam akkor, amikor volt rá időm, kedvem és kapacitásom.

Neked mára csak egy kereső csík maradt alul és oda érdemes beírnod azt a szót, amilyen témában érdekel egy nem átlagos álláspont.

Azért adtam ennek az írásnak ezt a nevet és kapta alatta azt a másikat, mert ahogy leültem tesztelni, ez a két szó jutott eszembe és nem volt ezekre egy találat sem. Feltétlen pótolnom kell a hiányzó űrt.

Lélekvándorlás

A halálkutatásos meditációimban olyan ismeretekre tettem szert, ami a modern (informatikai) gondolkodásommal együtt már lényegi meglátásokat is magában foglal. Ezek pedig a gyakorlati megközelítésben már nélkülözik ezt a fogalmat, mert ahogy te érted, azt 3D-ben érted, ám a halálod után semmi sem történik 3D-ben. Mert ott lényegtelenné válik az idő abban az értelmezésben, ahogy te most érted. Azaz a lelked nem fog sehova vándorolni, mert már ott van eleve.

Lehet, egy párhuzamos valóságban ébredsz reggel az ágyadban, vagy a múltadban. De ha történetesen párszáz évvel ez előttre születnél, az technikailag szintén a mostban van, mivel az idő csak egyfajta térgörbület és a tudatod jóval nagyobb zónát ölel magában, mint a te pici agyad, benne az én(ön)tudatoddal. Csak a 3D Egy Valóság nézőpont ismeri a lélekvándorlás fogalmát, lehet a többiek nem is értenék. Ám attól még ha ezt elhiszed, illetve sokan elhiszik, akkor azt meg is teremtik.

Ha megteremtették, akkor annak vannak szabályai és törvényei, törvényszerűségei. Ha tehát te azt hiszed, hogy van olyan, hogy lélekvándorlás, lehet befizettél egy élménytúrára, amiben szépen végig is csinálod, ami a hit szerint benne ekkor a szereped. Az ÉlményParkban nincs lélekvándorlás, csak a tudatpozíció megváltoztatása. Illetve van, ha te ezt hiszed és van is a piacon egy ilyen vállalkozás, ami ezen a területen működik, hogy magas színvonalon kielégítse a piaci igényeket*.

Csakra

Az ember holoportjai.
* Ezt a mondatot a Halálba Utazási Iroda támogatta