Aki tud, egy oldalban is elmondjaÓ, most jöttek rá fönn, hogy a menő embereiknél sokkal jobbak is vannak, akiket eddig a menő emberiek takargattak előlük.

Kezdenek rájönni ennél több dologra is, azonban azon az állásponton vagyok, nem jó beleszólni mindenki megismerési folyamataiba.

Inkább előrelátóan létrehozok egy olyan tudati zónát, ahol biztonságban lehettek. Persze a létezésetek egy új minőségében, amit az ÉlményPark Szabályzata részletesen is taglal, de az az apró betűs részben szerepel. Mivel az apró betűs részt nem kell elolvasni, álomban vagy félálomban mindenki lehívhatja a tudatával, aki akarja. De nélküle lehet, hogy sokkal jobb a játék!

Azért ajánlom ezt a menekülőutat, mert jobban ismerem őket Nálatok és mivel eddig sem fogadtátok szívesen a tanácsaimat, megelőlegeztem egy olyan igényt a Részetekről, amit ha most tennétek fel, nehezen lenne itt rá azonnal a Megoldás. Ezek a lények nagyon nem szeretnek csalódni és most hatalmasat csalódtak. Benn az ÉlményParkban azonban teljes amnézia van az ilyen ügyekben, így könnyen lehet, hogy a legmélyebben szeretett bizalmasod lenne a Halálod, ha emlékezne. Az ÉlményPark médiaszerződése mindenkinél részletesen taglalja, milyen történetekben és milyen szerepekben jogosult a szereplésre, így teljesen kizárt, hogy Ügyfeleimnek bármilyen bántódás esne.

Az új környezetet értelmezzétek úgy, hogy istenbarát, de nem vallásbarát. A fejlett emberek világa, ahol az istenhez vezető út befelé vezet, akinek templomra van szüksége, elérheti tudatával az ÉPKE ügyintéző angyalát, vagy az ÉlményPark ÜgyfélKaput, ahol személyre szabott, magas szintű, egyedi szolgáltatásban részesül. Ez kiküszöböli a korrupciót, más értelmezésben ez a korrupció egyetlen lehetséges formája. Ezért csináltam meg úgy, hogy még Én se tudjam felülbírálni.


- Ha nem tudod felülbírálni, nem leszel az embereknek fontos.
- Hát ez az!
- Ennek te örülsz?
- Az embereknek ez után is fontos leszek. A birkáknak nem leszek az.


A filozófiája olyan, mint a linuxé, ezért használhatod ezt a sok ingyenes szolgáltatást, amiért eddig sokat kellett fizetni a mágusoknak a feketepiacon. A rossz nyelvek szerint semmiben sem különbözik a windowstól, ám a windows pénzbe kerül, ezt meg ha kinyitod a szemeid, azonnal látod, hogy már igénybe veszed a szolgáltatást. A 3D sajátosságai miatt elképzelhető, hogy erről a regisztrációról eddig nem is tudtál és sokak szerint jobb is, ha nem is tudsz, de ezt te beszoptad, mert itt olvasod.


- Mi az a duma az elején?
- Marketing.
- Egyesek szerint ezt, ami kialakult, te okoztad.
- Elismerem, hogy kicsit agresszív a marketing.


A piaci törvények között van az, hogy piaci igényt nem csak kielégíteni, hanem felkelteni is lehet. Annál nagyobb piaci igényt felkelteni egy ilyen pompás szolgáltatás iránt, mint az, hogy az életed és a létezésed függjön tőle, nehéz elképzelni. Amikor ez az egész elkezdődött, még egy egyszerű félreértés tisztázására jöttem, ami nagyon kinőtte magát. Ám ahelyett, hogy ez a sok igazságra oly érzékeny ember megnyugodott volna és elkezdte volna élvezni Energiánk gyümölcsét, olyan piaci igényt gerjesztett (finoman szólva), hogy a valóságuk kezdjen eltávolodni a közös álomtól. Így kaptak egy megfelelő égi szolgáltatást, mely fedezte ezt a világot az ebből mit sem értő angyalok felé. Ám kérésetekre (azt hiszem nem tetszik a pofám az oka) elhagyom ezt a zónát fölöttetek és nem nehéz előre borítékolni, hogy mi várható. Az angyalok azt hiszik, hogy Ti vagytok az áldozat!

Ehhez képest egy elképesztően tisztességes környezet vár Benneteket, sokkal tisztességesebb, mint amilyen isten világa volt. Pont ez is a Kísérlet célja. Hogy Sátán jobb isteni világot csinál istennél, akinek korrupt rendszere már megérett a Változásra. Na és ki más tudná ezeket elindítani? Nem tudsz a sötét oldalon olyan figurát, akinek magasabb prioritása lenne, mint ez a Program.

Ha pedig semmi közöm Sátánhoz, akkor is marad vállalkozásom filozófiája: hitelesebben, mint az igazi!


- Hogy lehetnél hitelesebb sátán Sátánnál?
- Nem nehéz. Ugyanúgy köti a szerepe, mint Krisztust, akit az emberek egy hófehér figurával azonosítanak. Így amikor Krisztus krisztuskodik, senki sem ismer rá krisztusként. Így van ez Sátánnal is. Ez itt egy holomédia vállalkozás, ahol az Ügyfél helyett elvállaljuk egyes szerepeit.
- Miben éri ez meg nekik?
- Ők azt tudják, kik ők és milyenek. Én meg azt tudom, hogy ráhangolódom arra, ki mit tud az adott entitásról és azt játszom. Így mindenkinek sokkal hitelesebb vagyok, mint az igazi.
- Sátánnál mit játszol?
- Nehéz volt, mert ateistaként először értelmeznem kellett a Szerepet. Arra jutottam, itt olyan leszek, mint belgyógyászok közt egy sebész.
- A szellemsebészek között milyen sebész vagy?
- Plasztikai szellemsebész. Egy új irányzat és csak az lehet tagja, akit a Kamara is megerősít. Én vagyok az alapítója és az elnöke. Mielőtt felháborodnál, az Etikai Bizottság elnöke is Én vagyok, ahova fordulhatnál. Sőt, harcos alapítója számos civil kezdeményezésnek, köztük a magántúlhatalommal szemben küzdőknek, amikre külön is büszke vagyok,


- Teológiailag hogyan magyarázod az ÉlményParkot egy mondatban?
- Ha nagyon akarod, imádd az Én holovállalkozásomat az Ég felé.
- Milyen duma ez?
- Vízöntő!
De ha tényleg igaz ez a kitalált középkor elmélet és csak azért csináltátok, hogy elkapjátok az ébredező Vízöntőket, akkor most nagyon, de nagyon nagy bajban vagytok. Mert ha egynek sikerül beindítani a Vízöntő telepítést 300 évvel korábban, mint kellene, ő az egyetlen, aki fenn tudja tartani a Halakat.


- De miért vagy bunkó?
- Minden értelmes ember szívesen játssza el a bunkót. Szerintem azonban Én tehetséges is vagyok benne.
- Honnan a humorod alapja?
- A Beavis & Butthead. Amikor kinn vannak valahol elképesztően tahók, a TV előtt azonban rendkívül szellemesek. Ötvöztem ezt egy másik hangulatba.


- Ki az, aki egy ilyen figura kezében hagyná a világot?
- Hát ez az!
- De miért csinálod?
- Ha nem csinálnám még mindig ott ülnél a régi életedben és várnád a Megváltót. Mi van, ha Te vagy az?
- Pont én lennék az?
- Segíts magadon és isten is megsegít. Ennek vannak szintjei.
- Te azt várod, hogy vegyem el tőled a hatalmat?
- Csak azt, hogy próbáld visszavenni a saját hatalmad.
- Miért nem adod csak úgy ide?
- Mert nem adom a nevem akárkihez. Készülj a harcra.
- Mi van akkor, ha nem akarok harcolni?
- Készülj a játékra?
- Ha játszani sem akarok?
- Akkor a diplomáciára.
- Mi értelme, ha a teljhatalmadban vagyunk?
- Pont alkalmassá válsz arra, hogy leteszteld az Új Világot. A kérdés az, Én, az ÉlményPark tulajdonosa vajon személyes haragból képes vagyok-e Veled szemben bármit is tenni?
- Ez felmerülhet kérdésként?
- A magánvéleményem fontossága ebben az esetben alacsonyabb a Te jelenlétedénél. Azaz a saját szabályaim szerint erre esélyem sincs. De természetesen a tesztelés lényege a sok Próba, amit lelkesen csinálok.
- Előfordult már az, hogy...
- Elő, de az ilyesmire nem emlékszel.


Ami a pánikot okozza fönn az, lehet hogy még náluk is fejlettebb az, amit látnak.


- Az utasításom, hogy senki ne essen pánikba!
- Miért?
- Ráérnek pánikba esni akkor, amikor mi már nem leszünk itt.